Beautiful Cluj

Ultimele săptămâni au fost agitate şi cu foarte multe proiecte noi, aşa că ne-am decis să ne relaxăm  pentru un weekend, iar pentru a nu mai avea nicio tentaţie din punct de vedere al muncii, am  plecat din oraş!

Pentru mica noastră  escapadă am ales oraşul Cluj, şi a fost una dintre cele mai bune decizii, asta pentru că am întâlnit doar oameni frumoşi, calmi şi politicoşi care ne-au făcut pentru moment să uităm de agitaţia atât de tipică  Bucureştiului!

După ce am străbătut în lung şi în lat Clujul la pas, ne-am oprit pentru câteva ore şi la Grădina Botanică. Cred că nu am mai vizitat un astfel de loc de mult timp,  dar ne am zis să încercăm, ce poate ieşi rău din combinaţia, soare, vegetaţie şi primăvară?!

Iar dacă tot aveam pregătit noul palton, de culoare roz-somon am zis să-l şi luăm  la purtare!

Paltonul l-am terminat cu doar o zi înainte de a pleca spre Cluj şi am ales pentru el o croială simplă astfel încât să îl putem asorta cu uşurinţă la un stil dinamic.

Pornind de la croială şi culoare am asamblat întreaga ţinută astfel încât piesa centrală să rămână paltonul. Iar după cum se poate observa, culoare iese foarte bine în evidenţă în decorul general. 🙂

Ca modalitate de încheiere am ales să folosim capse ascunse, pentru că sunt mult mai simple şi mai practice de folosit,  iar punctul forte sunt buzunarele ascunse foarte chic!

L-am asortat la o pereche de pantaloni culottes de culoare neagră şi cu un pulover verde olive!

Iar ca accesorii am ales un colier auriu cu modele geometrice şi  nelipsitul rucsăcel atât de apreciat în călătorii. Şi ca să fie vorba între noi, chiar îmi pare rău că nu am optat şi pentru o pereche de ochelari, dar nu mă aşteptam la un cer atât de senin!

 

Sper ca ţinuta de azi să vă inspire şi să vă ofere aceeaşi bună dispoziţie pe care ne-a oferit-o nouă mini-vacanţa de Cluj!

O săptămână cât mai frumoasă!

ENG:

The last few weeks have been busy because we had so many new projects, so we decided to relax for a weekend, and to not have any temptation in terms of work, we went  out of town! For our little escapade we choose Cluj, and was one of the best decisions!

We stopped for a few hours to the botanical gardens. I’ve never visited a place like that, but I’ve tried it, and i can truly say it was AMAZING!

 

 

Detalii ţinută

Palton Sesala (Disponibil pe comandă)

Pantaloni : H&M

Pulover : H&M

Colier : H&M

Rucsac : Stradivarius

Pantofi :  Local Stores

Advertisements

12 thoughts on “Beautiful Cluj

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s