Looking for spring

În aer se simte schimbarea! Este adevărat că vremea este încă capricioasă. Norii se mai scutură peste capetele noastre stricându-ne adesea coafura, sau spălând praful din orașe, murdărindu-ne pantofii. Însă primăvara ne bate la usă!

Deși suntem în luna Februarie și în săptămâna iubirii, atenția noastră se îndreaptă către noul sezon și către  realizarea unei noi garderobe!

Pentru că iarna din noi a trecut, ne pregătim să alegem o ținută care să reflecte așteptările din  sufletele noastre. Din acest motiv, astăzi ne-am gândit să alegem o ţinută  minimalistă care să respire a primăvară:

albastru-1-2

Rochia în formă de A, de un albastru electric, zguduie simplitatea și rugurozitatea cu care ne-a obisnuit sezonul alb și ne învită să trăim energic și frumos!

albastru-2

Minimalizarea cusăturilor și a liniilor conferă modelului rochiei  o flexibilitate aparte. Aceasta culminează cu decolteul rotund de  la baza gâtului ce sfidează tiparul unei astfel de ținute.

pau_3001Tonul setat de culoarea electrică a materialului a dictat și lungimea îndrăzneață a rochiei.

1

Întrucât rochia este neconformistă prin natura materialului care a inspirat-o, tabloul poate fi completat doar de o pereche de botine negre, simple, din piele întoarsă.

Pentru a evidenția ținuta am optat să epatăm prin simplitate. Voi cum vă îmbrăcați originalitatea? Așteptăm, cu interes comentariile voastre referitoare la ideea de azi!

O săptămână cu soare ne dorim!

Detalii ţinută

Rochie Sesala : bumbac (Disponibilă pe comandă)

Botine : H&M

Foto credit : Costina Purice

Advertisements

22 thoughts on “Looking for spring

  1. Sparkyjen says:

    Sharp outfit. Spring or no, I suspect you know how to further doll your outfits up for any season. Color matching first is key. You got that down!!!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s