Outfit of the day

De câte ori nu ți-ai dorit să ai mai mult timp pentru tine dimineața? De câte ori nu ți-ai dorit să îți poți bea cafeaua liniștită, să poți lua micul dejun alături de iubitul tău, sau pur și simplu să ai tot timpul din lume atunci când îți pregătești outfit-ul pentru ziua care abia începe. Noi recunoștem: zilnic!

Nu suntem femei  matinale și din acest motiv dimineaţa ne găsește negreșit pe fugă! Experiența  ne-a învățat un truc, pe care astăzi îl împărtășim cu voi.

Pentru zilele în care vă doriți să arătați chic, dar  să vă simţiţi  și confortabil pentru o zi de lucru vă propunem salvarea noastră de zi cu zi: outfit casual, monocrom și feminin!

Ținuta de azi arată astfel:

pau_3246

 

Fusta neagră  din material de stofă, ideală pentru mediul de birou, vine ca turnată. Pentru ca e parte dintr-o ținută office,  lungimea sa trece ușor de genunchi, iar forma conică dă o notă sexy ce îți conferă încrederea de care ai nevoie în timpul orelor de muncă.

 

pau_3255

Pentru bluză am optat pentru un imprimeu inedit. Non-culoarea de bază  este alb, iar printul poartă motive arhitecturale, fiind presărat de clădiri, cupole și arcade. Mânecile sunt trei sferturi, iar la umăr i-am adăugat mici volănaşe. Pentru noi a fost dragoste la prima vedere.

 

pau_3235

Spatele bluzei are un mic pliu pentru lejeritate, care totodată îi oferă şi un aspect modern.

pau_3229

 

Pentru a comple ținuta am optat pentru o pereche de botine negre, simple. Stilul monocromatic, persistă în alegerea noastră, însă botinele pot fi accesoriu definitivant al outfit-ului. Dacă vremea ne este favorabilă, se poate opta şi pentru o pereche de pantofi stiletto nud, albastru electric sau, de ce nu, chiar roşii.

Aceasta a fost sugestia noastră pentru un look casual, salvarea dimineților noastre!

Așteptăm să ne arătați micile voastre trucuri. Scrieți-ne în comentariu ținuta la care apelați atunci când timpul este prea scurt pentru a putea pune în practică  creativitatea zilnica!

O zi minunată să avem!

Detalii ţinută

Fusta Sesala : Stofă ( disponibilă pe comandă)

Bluză Sesala : Vâscoză ( disponibilă pe comandă)

Cizme :  H&M

Foto credit : Costina Purice

 

Advertisements

10 thoughts on “Outfit of the day

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s