Patterns to die for

Iubim iarna, cu micile ei capricii albe. Iubim vântul căruia îi place să ne șoptească în ureche și pe care îl lăsăm să se joace cu părul nostru. Adorăm temperaturile scăzute care ne invită să stăm sub o pătură croșetată, supradimensionată, sorbindu-ne încet din o cană uriașă de ciocolată caldă!

Da, iubim iarna! O adorăm pentru că ne provoacă să fim puternice împreună cu ea. Să îi ținem piept îmbrăcate gros. Doar noi, femeile, știm cum reușim să ne îmbrăcam, sub astfel de condiții, în tendinţe!

Iarna aceasta ne-a convins să fim creative până la extrem, motiv pentru care am decis să scoatem din dulap două articole vestimentare salvatoare!

Astfel ne-am gândit la blazer-ul nostru negru şi pufos, cel de toate zilele, asortat la fusta cu pattern special, ce ne scoate ţinuta din monotonie.

 

1665

Acest tip de blazer este salvarea noastră adeseori. Extrem de versatil ca textură și model, poate fi purtat cu uşurintă peste orice ţinută, fie lăsat lejer, fie desfăcut. Pentru un efect clasic poate fi prins în talie, cu o curea.

 

pau_3066

 

Fusta aleasă este un model A-line, cu  pattern alb-negru, uşor de asortat la vestimentaţia zilnică. Modelul monocromatic te poartă deasupra oricărei situații, scoțându-te din anonimat în orice zi a săptămânii, indiferent de vremea de afară!

 

pau_3060

 

 

pau_3069

Detalii ţinută

Blazer Sesala : vâscoză  (Disponibil pe comandă)

Fustă Sesala : Bumbac (Disponibilă pe comandă)

Botine : H&M

Foto credit : Costina Purice

Advertisements

7 thoughts on “Patterns to die for

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s